Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt skogsår

 

En smekande vind 
rör vid min kind
Viskar milt
gå till skogens mitt

Sätt dig där
och fundera på vem du är
Då kommer livsglädjen åter
som gör att du slutar gråter

Skogen är helande
inte tärande
Bara renande
för själens inre seende

Ta bort din inre press
från storstadens stress
Låt skogen sammanblandas
med ditt sätt att andas

Det gynnar er båda
att undvika en eldsvåda
Som bryter ner
och dödar er




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-31 03:19



Bookmark and Share


  Respons VIP
Skogen är platsen för läkande helande krafter där vårt naturliga jag kan växa och spira. Bra - jag tar mig dit.
Tyvärr är det svårt att hitta den riktiga skolan bland alla kalhyggen nu för tiden.
2018-12-31

    ej medlem längre
Precis så är det! Terapi för sargade själar som överträffar den professionella.
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP