Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År 2019

tiden går
den kommer

det gamla lämnas
bakom

det nya ligger
framför

och i nuet
är vi

en visdom
rikare




Fri vers av Junia VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-01 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP