Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tid att förlora

Måste göra mitt drag och lägga in en stöt
Tycker ju att hon är så himla vacker och söt
Någon som jag mer än gärna dansar med i regnet
och blir blöt med
För då kan vi värma oss tillsammans vid den öppna
varma brasan som så sakta brinner ned
Och om hon sen vill, så kommer jag aldrig att
lämna henne ifred
Att älska henne för alltid, kommer att bli min nya sed..

Ingen tid att förlora!

Ken Cassel
2/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-02 00:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ta vara på tillfället...
2019-01-05

    ej medlem längre
närå
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel