Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanhållning

Judar håller samman

Muslimer håller samman

Håller svenskar samman ?




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 12:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej, det tycker jag inte och anser inte att man måste hålla samman heller bara för man är en viss nationalitet eller tillhör en viss "grupp" etc.
Är helt emot grupptryck/religioner etc. personligen. Men alla har nog sin egen åsikt i den frågan.
2019-01-07

  Solstrale VIP
Ja kanske jag är undantagen vet ej men jag låter nog alla vara med och få vara samman... Alla åldrar och nationaliteter för alltid lör man sig något nytt i en stor rik blandad grupp... Det är sär intelligensen stiger en åt huvudet istället för åt helvete... ;)
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP