Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charlotte

En påhittad vän
får läsa dina brev

Din franska handstil
så tydlig och direkt

Din ensamhet
nästan bortsminkad
av din charm

Du sörjer inte att du är olycklig
för du är lyckligt lottad
Det kunde ha varit omvänt
Du kunde ha fötts älskad och fattig
utan utsikter eller position




Fri vers av All my ghosts
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-03 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Damn! Bra.
2019-08-06

  JARNSAXA VIP
Oälskad och tät;
med en plan för något.
2019-01-17

  Concordia
Tredje versen är sorglig samtidigt som den är otroligt vacker.

Wow, vilken knorr du får till det i fjärde versen. Ju fler gånger jag läser fjärde versen desto mer impad blir jag.

Jag tror jag måste bokmärka.
2019-01-05

  cilax VIP
bra denna
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts