Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen julavslutning

Ingen julavslutning för dig
Inget snöslask
Ingen disig dimma över Gävle
Inget rektorstal i aulan, ingen sång
Inget fika i klassrummet, ingen frågesport
Inga kramar
För du sover
Dimman suddar ut bilarna nedanför ditt fönster,
bäddar in staden i ett grått mörker
Och ingen är hemma hos dig
Det är sällan någon hemma
Den som kommer hem
och hittar dig
ser bara skalet
Vid det laget har du redan rest
långt härifrån




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-06 20:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vemodig och stämningsfull text. Signalerar övergivenhet.
2020-01-07

  Solweig Jansson VIP
En stark text om sorg och ensamhet ( min tolkning ) Väldigt inkännande, fin stämning i texten !
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts