Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig att spåra

Farmor och farfar, döda sen länge
vill hjälpa mig i sökandet efter dig
Har de sett dig?
Jag är fången i dina ord, de uteblivna
Det var inte min idé att rådfråga de döda
Men du är långt borta
Doften från din tröja
omöjlig för hundarna att spåra
De återvänder blöta, flämtande




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-10 20:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de levande döda hittar alltid hem - våra minnen
2019-12-11

    Sefarge VIP
Spåren, såren vi bär
Inom oss av det förgångna
Berörande dikt att begrunda

2019-12-10

    Lena Staaf VIP
Vemodig text. De sista tre raderna är smärtsamt levande.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts