Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora famnen

Ensamheten välkomnar dig tillbaka
Öppnar sin stora famn för dig
Här är dörren alltid olåst
Det är skottat ända fram
Det lyser i fönstret
Hit kan du komma
Lägga allt på bordet
Somna i en säng som gjord för dig




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-16 20:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Märklig, mycket originellt perspektiv.
2020-05-05

  astridchen VIP
fint
2020-04-12

    Lena Staaf VIP
Lite kusligt att läsa eftersom ensamheten kan vara så hemsk. Men det finns en skön och självvald ensamhet också. Din dikt kan ge tankar åt båda hållen.
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts