Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott Nytt År 2019 vänner! Egentligen är detta bara ett utkast, men...lägger ut ändå.


Tyst och stilla...


Tyst och stilla i rummet
Inget som stör lugn och frid
Stilla och tyst i hjärtat
Det vilar och bidar sin tid

Tyst och stilla där ute
Tyst även inuti mig
Men snart öppnas asken med nyckeln
Som låser upp dörren till dig

Det finns mycket kärlek där ute
Så mycket att finna och se
Och tystnaden skall vika hädan
Jag blundar och räknar till tre

Sen öppnar jag öron och ögon
Jag reser mig och tar mig ut
Jag finner din famn och din värme
Min väntan är över och slut...




TT

2019 (c)





Bunden vers av TT
Läst 391 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-04 09:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
En lugn och fin text att starta dagen med ...
2019-01-05

  alvan
Bida sin tid är viktigt... hoppfullt om stilla längtan och mod tänker jag. Fint!
2019-01-04

  HelenaW
Fint skrivet! Å Gott Nytt År till dig med.
2019-01-04

  Maiah VIP
Mjuk, följsam, klar riktning mot värme och lugn....
2019-01-04

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull
2019-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint.
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT