Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga pröva sin vingar i frihet och upptäcka de bära ...


Svalor som flyga en frihet som blev funnen

Jag älskar
se svalorna flyga

Högt där upp
på vår himmel

De symbolisera
friheten jag sökt

För jag har levt
likt en mask

En mask i mörker
gömma sej för livet

Som blott krypa fram
när det var utan risk

Men har nu funnit
min trygghet

Så mina vingar
kan växa

Vingar som ger
mej min frihet

Att göra
svalorna sällskap

Där uppe
på vår himmel




Fri vers av Jack_iX
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-06-18 20:43



Bookmark and Share


  Cris
En glädjande text
den går liksom uppåt
liksom svalorna
och de är kvicka och snabba
i sina flygningar
och spritter av liv...fria
2006-06-18

  prinscess VIP
jättefin text
om frihet
så som den kan följa än!!!!
värd en klar femma
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX