Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

-------------------- Söker ----------------------------------
--------------------------------------- Söker --------------------
Söker ----------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
--------------- Söker -------------------------------
-------Söker --------------Söker-----------------------
--------------------------------------------------------- Söker
---------------------------------------------------------------
------------------------ Söker ---------------------


-------------------RÄDD---------------

För att finna

För att känna




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-07 00:32



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Kanske söker du på fel ställen? Det gäller att våga vidga sitt sökområde och kanske även förändra perspektivet på sökområdet. Det brukar hjälpa.
Livet, universum är gränslöst - Våga är att vinna :)
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ