Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållplats i livet


Din betydelse har minskat
Ditt tåg har gått
Bitarna
Fragmenten
Av ditt liv
Virvlar förbi i ett
ögonblick
Tyst står du kvar
På en ensam perrong
Förvånad över
Allt som har skett
Kvar är bara skepnaden av en dammig kostym
Som inte längre passar
Du är inte du
Bara skalet av ditt forna jag





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-10 07:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skildring av "när tåget har gått".
Jag gillar särskilt "kvar är bara skepnaden av en dammig kostym som inte längre passar"
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP