Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missunnsamhet, avund



Samtalet
Skar i ditt hjärta
Det ekade ljudligt i din trångsynta värld.
Det förvandlades till skrik
Och reducerades till ett gafflande
Som störde
din bitterhet
Ditt uppdämda hat
Lät dig inte
Vara med
Kvar
Var vi
Förundrade
Över
Ditt nyfikna öra




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-10 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP