Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det suger




ni vet hur det bubblar och slaskar och har sig
när hon suger som blötast

tänk er det ljudet som i en hel orkester

så låter min kaffebryggare

jag dricker mycket kaffe




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-12 17:18



Bookmark and Share


  Spik
Hahahahaha
2019-01-14

  alicja lappalainen VIP
är det reklam för kaffebryggare?
de bästa är med kvarn ,tycker jag.
2019-01-12

  objekt3
Not bad Gun
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP