Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med elden


Du vill så gärna
men är så rädd
att bränna dej

Du vet att om
du kommer
henne nära
kommer ditt liv
aldrig bli sej likt
igen

Men du vet inte
på vilket sätt

Kanske vill du aldrig
släppa henne igen
Kanske är hon allt
du drömt om

Kanske vänder hon
upp och ner på allt
och lämnar dej
i sprillror bland
ruiner

Kanske river hon
hela universum

Kanske kryper hon
spinnande ihop
i din famn

Hon är ditt livs äventyr
men du är för rädd

Är det inte dags?

Det har gått så många år
av det här livet

Vad har du att förlora?

Egentligen




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-12 19:10



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tänk om inte om fanns
Man kan alltid spekulera
Men jag tycker att du har gjort det på ett fint sätt
Så bra där, Miss Fluff

Allt gott till dig

Ken
2019-01-17

    ej medlem längre
En uppmaning värd att bejaka.. Bra fångat!!!
2019-01-15

  Ett rött troll
Lusten är stor och jag räds inte elden.

Väl skriven dikt med bra innehåll =)
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff