Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då känner jag hur du älskar mig



vrider mig kring
din kropp av metall
anar blomsterängar
under huden
men säger inget
du är borta i dina ögon
försöker lägga dina
stela muskler att
hålla om mig
jag vet att
det finns liv i dig
jag vet att det finns
liv i dig
ibland kan jag ana
hur du försöker
blomma ut igen
jag hjälper dig på
toaletten lyssnar
till hur du andas
dina orörliga läppar
jag går med dig
i rullstol längst
våra vägar så att
du ska minnas
det händer att du
blinkar till med
ena ögat
då känner jag
hur du älskar mig




Fri vers av johii
Läst 1059 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-19 09:11



Bookmark and Share


  Zara VIP
så vackert. så otorligt sjukt vackert!

tack för dne här!
/Z
2006-07-25

    Hades Is Rising
Väldigt jävla skitbra.
Kan inte säga så mycket annat.
Jag är berörd. power!
2006-06-22

  Semir
alltså, ditt slut är det mest klockrena jag läst

jag är inte direkt nån känslig person men ,slutet på din dikt gjorde även mig känslig.. sjukt bra!!!
2006-06-22

  Karin Rosberg
helt underbar!! Allt finns med i denna ........."hur det finns liv....torts allt", berörs av "din kropp av metall anar blomsterängar"....en klar 5
2006-06-21

    pergunnel
wow. Det här är underbart! Jag älskar hur du upprepar
"jag vet att
det finns liv i dig
jag vet att det finns
liv i dig"

Det känns så starkt och levande.

Det här blir en favorit, grabben!
2006-06-20

  Tassan
gripande !! ..tycker så mycket om ditt sätt att skriva. mycket hopp och smärta som berör i denna.
2006-06-20

    seymour
Riktigt bra.

Tack!
2006-06-19

    Veronica Eriksson Blok
blir definitv ett bokmärke, helt fantastisk!
2006-06-19

  Propella
"anar blomsterängar
under huden
men säger inget"

Bottenlös text. Jag bara faller.
2006-06-19

    Göte Holmlund
bry dig inte om den där Johans kommentarer ..han är en riktig elaking....texten är bra..kärleken från de svaga är starkare
2006-06-19

    ej medlem längre
"jag vet att
det finns liv i dig
jag vet att det finns
liv i dig"

mums.
2006-06-19

  johii
du inbillar dig!! blinkningen betyder att hon vill bli av med dig!!!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu