Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adress till radarparet Annie Jan som tycks tro att utfästelser i regeringsförhandlingar står över riksdagsbeslut.


Björnen sover 2019 års tappning

Stefan sover, Stefan sover 

i sitt dunkla bo

han är inte farlig

bara man är varlig

men man kan dock, men man kan dock,

honom aldrig tro.




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 15:11



Bookmark and Share


  ULJO
Kul satir
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki