Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MittHjärtaStårBredvidDigOchSkriker

Mitt hjärta står bredvid dig,
det står där bredvid dig och skriker.
Skriker som det aldrig gjort förut,
så högt så att jag får tårar.

Men du står där och får det att
ur bröstet hoppa ut.
(Med ditt leende
och ditt skratt)
Precis på samma sätt som du gjorde förr,
men nu för tiden tar det död på mig.
(Det får mej att gråta,
att längta efter döden)

Mitt hjärta sjunger nu i solo.
eftersom det nu står utan dig bredvid.
Vet du hur mycket det får mig att gråta
vet du hur mycket du fick mig att känna.
Nu känner jag ingenting,
och lyckan är inte ren.
(Leendet som syns utåt,
det är bara på låtsas)

Ps. Det kanske är meningen att
hjärtat ska krossas,
för att man ska lära sig att oavsett vad,
går det att bli hel igen.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-14 12:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Behåll din skrivlust den kommer alltid få oss läsare att förundras, om det så är gott eller ont i livet du delar, så berör det vårt inre! Bra att få perspektiv, ges möjlighet till insikt, förståelse som leder till empati...
2019-01-14

    Lars Gullberg
Va fint du skriver. Direkt ur hjärtat.

Klart att det går att bli hel igen. Hoppet är det sista som överger.

Du bär en vacker värdefull pärla i ditt bröst. Va rädd om den.

2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi