Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

InnerligSeperation


Söker helhjärtat
efter en kärlek som inte finns kvar.
Tomheten inuti
ger varken frågor eller svar.
Skriker ut meningar
där inga ord existerar.
Sinnet demonstrerar.

Ständig känsla
av innerlig seperation.
Hjärtat bankar
men
i total desperation.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-10 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi