Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SagornasFalskaIdentitet

Askungen och glas skon
växte upp i den tron.
Hittade den falska verkligheten,
tog en omväg i den.
Fann kärlek,
nuddade dess svarta hål och eviga svek.
Dansat utåtriktat med dess falska innerlighet.
Känt helhetens exklusiva tomhet,
gått vilse i sagornas falska identitet.


Hjälp mig balansera mitt hjärta,
ensam är för tungt att bära det.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-01-03 18:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läs H C Andersen.
I hans sagor finns en sensmoral.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi