Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

InnerstaBränder

Jag brinner inuti.
Håll i mina händer,
ta tag i dem fort.
Släck dessa innersta bränder.

Hör allt som du säger,
att allt vi hade
inte längre går att få.
Försöker ta på det som existerat
men det som inte finns
är omöjligt att nå.
Ditt hjärta är mil bort från mitt,
det är allt jag kan tänka på.

Reser mig upp i tomhet,
ifrån det kan jag inte gå.
Allt känns tomt,
inombords
och utanpå.
Det kan inte sluta här,
hjälp mig nu förstå.
Hur någon som gjort en hel
kan få en trasig så.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-02-09 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi