Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DetTusenfaltiga

Kommer inte längre vara den
som tar din skit.
Allt har ett slut,
hittat dit.

Alla gånger
jag fick för ditt.
Älskling,
Det tusenfaltiga
har nu gjort sitt.

Orkar inte längre
ge en trygg fasad
att luta dig på.
Inte längre vara den
som ger dig urymme för en väg
där bara du
har plats att gå.
Episk smärta
i att ge allt av sitt hjärta,
inte ha ett att nå.

Jag hatar dig.
Fan.
Vad jag älskar dig .
Vill sudda ut ditt ansikte.
Jag saknar dig,
det vet du inte.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi