Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VärdelöstPerfektaDans


I berg-och dalbanan
av överflödig lycka
med emotionell smärta,
där placeras mitt hjärta.
Balanserar utan balans
i denna ytliga yta,
där känslomässig logik
har noll procents chans.
Jag fortsätter finna något rätt
i att fel endast fanns.

Jag blundar för alla dem felsteg
som vi tog
i vår värdelöst perfekta dans.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-02-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi