Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DittEndaKlöver

Du,
Mästare på
att manipulera.
Mycket vill ha
Mera.
Du kan ge mig skulden,
fått den en gång mer än flera.
Du ger mig mera
att multiplicera.

Nu det är över,
slängde ditt enda klöver.
Du trodde jag var under dig,
Jag är över.
Detta bullshit,
inget jag behöver.




Fri vers av Parkbenksfilosofi
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-03-20 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi