Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HållMinHand(SläppDenAldrigMer)

Snälla,
vi är inte vilse ,
vi är inte vilse än.
(Vi fick välja höger eller vänster
men vi valde bara väldigt fel)

Ta min hand ,
släpp den aldrig igen.
(Utan drömmar och framtid
finns det ingen som känner sig hel)

Vi springer i blindhet,
där sekund blir till minut.
(Utan att vi märker det)
Vad ska man göra när lycka inte räcker helt?
Det hjälper inte att springa.
(Jag tror vi måste stanna nu,
det är enda vägen att ta sig ut)

Vi kan blunda,
hålla i varandras händer och vänta
tills stormen har tagit slut.
(Vi tar oss igenom detta tillsammans,
därmed gör det inget,
att vi inte ser)

Ps. H å l l m i n h a n d, s l ä p p d e n

a l d r i g m e r.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-14 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi