Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker ett förlåt?

Jag hade ont, mitt hjärta värkte min själ blödde.

Mitt jag trasades sönder och låg som slamsor på golvet.
Jag ville att alla skulle känna sorg, jag ville att alla skulle blöda.
Jag skar i allas kroppar, 
jag sårade de som jag älskade mest.
Så att de skulle känna samma smärta som jag.
Nu kan jag se ärren på era kroppar, ärren som jag gett er, för jag var trasig inombords.
 
Förlåt är ett så litet ord i allt det här....
 
Men räcker det?

 




Fri vers av Angel of love
Läst 842 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-01-15 16:56



Bookmark and Share


  Engel
Du har inget att be om ursäkt för. Men det är ändå stort att du kan.
2019-04-23

    Dan Myrbeck
Berörande och tänkvärd..
Delad smärta är
minskad smärta..
2019-03-04

  Lars Hedlin
En text som känns och känns igen och som berör på flera djupare plan, det är viktigt att förlåta och gå vidare. Viktigaste är dok att förlåta sig själv. kramar om varmt <3
2019-01-17

  Whero
Stor och stark text. Utan en fråga så kan ingen svara, och förlåtet brukar räcka längre än man tror.
2019-01-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berör och visst " förlåt" räcker det när diktarjaget har förklarat så naket och ärligt!
2019-01-16

  erkki
Berörande text! Att kunna be om förlåtelse är viktigt. Att göra det ärligt är svårt.
2019-01-16

  ULJO
Ett svårt ord. Ett viktigt ord.
2019-01-16

  morgonstjärna VIP
det är stort att kunna be om
förlåtelse

glöm aldrig ingen är felfri
varken du eller jag
när någon skadar oss
självförsvarar vi oss

slaget på en älskad person
drabbar även den som bryr sig
jag vet hur det känns då vingar bränns

kram

2019-01-15

  Maria Sundelin VIP
Ett av de svåraste och viktigaste ord vi har
Kramar
2019-01-15

  Larz Gustafsson VIP
https://bibizzzi.com/2013/03/15/av-standig-oro/
2019-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Minns Ferlins dikt om igelkotten...
2019-01-15

  E.Eriksson
Känslor.. Åter känslor... Så blödig och så mycket känsla i denna.
Underbar läsning som vanligt!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love