Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska ord



Min dag gjorde ont
både fysiskt
och psykiskt

Kände mej ensam
och ful
grå
och trasig

Mitt hem är
i kaos
och jag skämdes
över allt som är
jag

Men jag lät honom
se mej
precis som jag var

Han svarade

"Jag vill kyssa dej
mitt i ditt stökiga vardagsrum"

Just i dag
Var just dom orden

Helt magiska




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-15 21:32



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-01-24

  Whero
Underbar magi, fint.
2019-01-16

  Gunnar Hilén VIP
Ord kan verkligen vara som handlingar...det är fantastiskt när man tänker på det !
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff