Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns ljuset?

 

Jag söker ljuset
inte knappen till lyset
Vill hitta empatiska hjärtan
som förgyller smärtan
De som bryr sig
och besprutar oss med godhetens spray

Jag mår illa
när vi medmänniskors olyckor vill grilla
Känns som om vidvinkel-tänkandet tagit slut
och att vi börjat använda stenålders-spjut
Annat kan jag inte se
i denna penningstinna armé

Mänskligheten dör
under pengarnas odör
Egoismen växer
syns i majoritetens reflexer
Djävulens medarbetare hurrar
men jag ser inga lustigkurrar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud är ljusets och kärlekens ursprung, den som släppt in honom i sitt hjärta älskar sin medmänniska.
2019-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Alla som inte medvetet överlämnat sig till Jesus är djävulens medarbetare, vare sig de vill det, vet om det eller ej.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP