Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en poet!

Om jag vore en poet

jag skulle dikta

som en saga

alltid glad å

å inte som

övermodig

pajas!

men jag kan

inte bättre,

men jag vet

av att jag

finnes till!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-16 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver ju, alltså är du en poet...
2019-02-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Lars Gullberg.
2019-02-04

  Guldstrimma
Där håller jag inte med dig.
Dina ord har och poetiska karaktär skapar en fin förståelig poesi. Så poet är du.

Fint skrivet!
2019-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vardagspoesi skriver du bra! Fortsätt så!
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Fortsätt att skriva, dina texter väcker tankar och känslor!
2019-01-16

    Lars Gullberg
Du har ingenting att skämas över när det gäller dina fina personliga poesi Birger. Sträck på dig. gillar verligen dina små vardagsreflektoner och din tro. Den inspirerar. Man blir glad helt enkelt.
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy