Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


innan du


Håll mig hårt

Håll mig hårt
Älska mig ömt
Ta fram de känslor
Jag så länge gömt
Få mig att hoppas
Få mig att tro
Att det är med kärlek
Vi bygger vår bro
Bron över hav
Bron över stup
Och över graven
Så svart och djup…


Skrev detta på din 30-års dag
Långt innan vi mötts,
långt innan alltihop började ta fart….
Nu har tiden stannat.
Nu är allt som ett stillastående, illasmakande vatten…
En tanke, ett ord…
Visste inte att det var du,
men kunde väl anat...





Fri vers av Valkyrialady
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady