Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du

 

Du! är den jag skulle sakna

gravlikt tyst utan dig

Ett hålrum som gör det svårt att vakna

som ekot utan delay...

Jag smakar du i mina minnen

jag överger mitt eget förstånd

att vakna utan dig i mina sinnen

Är som en boxningsmatch... första rond...

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyrialady
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-15 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady