Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur länge har jag levt? hur mycket kan man skriva...


Dina ögon

Dina ögon är en spegel

De äger just en spegelbild

Mig själv kan jag skönja i den

den gör att jag finns till

 

När du blundar, när du sover 

Jag saknar färg och glans

Jag kräver Dina ögon !

Svartvit blir min dans...

 

Färglös och suddig

en verklighet så vag

Du bjuder andra dina speglar

och jag blir genast svag...

 

Se mig! gör mig tydlig

Fyll mig med dina ögons liv

Så ska jag viska mina känslor

och ingenting blir tidsfördriv

 

Din spegel reflekterar livet

Sprakande målning i ett pensledrag

Du kan förgöra mig- med slutna ögon...

Som en tom vit duk blir jag                                                                       https://www.valkyrians.se/

Kolla in på min blogg  




Fri vers av Valkyrialady
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-31 13:22



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Explosivt....därför också intressant och livfullt...
Chapeau!
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady