Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me myself and I


Rabalder

Det glimmar till ibland i ögonvrån
Det trygga, stabila livet
Men det fortsätter hon bort ifrån
Och ser fjärilars spektakel- det är givet

Drakarnas flykt över ängarna
Vildvittrors lek i sängarna...
Med slutna ögon ser hon bäst
I Musikens och dansens vilda fest
Är hon en skonigslös hedersgäst.




Fri vers av Valkyrialady
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-01 22:36



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! <3
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady