Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lätt att glömma


Ctrl-alt-delete

Ctrl- alt- delete
LÄTT ATT GLÖMMA....
-
Är jag lätt att glömma.
Jag menar... om jag inte finns i din direkta närhet ...
Sticker känslorna för mig iväg då? Och leker kurragömma...?
Om du och jag inte möts på ett par dygn
Börjar tilliten gå upp i sömmarna då ? Stygn för stygn..?
-
Om det förlängs till några veckor, månader, kanske till och med ett år...
försvinner jag ur era minnen då? Helt utan spår?
Tankarna tar andra vägar, förbi och runt och över
Och bortom lilla mig, för all tid framöver...
-
Saknar ni inte mitt fantasifulla språk?
Mina utspel, min magi eller ens mina småbråk?
Min sångröst, mitt spjuveraktiga leende?
Eller mitt kraftfullt retsamma Beteende..
-
Minnet försvinner och glömskan sätter fart
Som Ctrl-alt-delete, glömmer spara- trycker start...
Men Jag kommer snart tillbaka
Som en 'cookie', ja! En kaka
Jag blinkar till i hörnet av ert medvetande..
Primärminnet väcks av hungern- ni minns-
aptitretande
Jag smyger mig tillbaka som en Ninja om natten...
Och bevisar att blod inte är fetare än vatten..




Fri vers av Valkyrialady
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-02 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady