Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjuden varje dag!

Dagen dansar in som en glad sol
även om molnen skymmer solen
bryr den sig inte alls om det
den har sin takt och sin vals...

Den är aldrig sur
på sin tur
dess signatur är ju dur!

Den har en kraft som är enorm
den vill bara ta en med storm
och få en att ta an samma norm...

Den ger aldrig upp...
Den lyser klart med sin dag på en
även om man blundar
och ögonen håller ihop
då den en rundar
med ett tillrop
Det dagas...
Vad behagas...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-17 12:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett görande per skriven melodi, optimism med driven sympati, kan en själ bli annat än glad, som att ta sig ett uppfriskande bad, känna sig efter upplevelsen just fri?
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt