Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerar alla. Kompletterar ingen.


Tänk att jag under så lång tid
inte hade förstått
att Du kan få mej att
glittra och skina

Och att det först var då
när jag förstod
som jag mindes dom där
andra orden
du sagt

Som gjorde mej grå
Och oglittrig igen

Alltid ska jag göra
allting komplicerat




Fri vers av MissFluff
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-17 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord..de kan båda hjälpa och stjälpa, få oss att växa och krossa oss.. och att få insikter om saken..som här..
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff