Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögnare, en sanning

Vill du spela ett spel?
Du börjar jag är näst
Vi får se vem som e bäst

Jag lovar att vara dig trogen
Kärleksfull
Lekfull

Ung Sexig Snygg.
Jag kan vara den du vill att jag ska vara.

Lögnare är ditt andranamn.

Vill du spela ett spel?
Jag lovar att jag vinner

Du tror du e trygg
Med dina lögner
Gå bakom min rygg

Trygg är vad jag är,
Och tro mig jag vet vem jag är.
Jag är ärlig, rak och sann

Du tror du vinner men det är du som försvinner.

Försvinner ut från mitt liv




Fri vers av Lolita95
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolita95