Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glassplitter

Rädd för att åka,
För att stanna.
Att somna.
Att va vaken.

Vaken om nätterna.
Hör varenda ljud,
Varje andetag.
Varenda rörelse.
Ligger blixstilla,
Ser månen lysa,
Över hans skugga.
Mörker.
Å, må han inte vakna.

Han var snäll.
I alla fall idag.
Inte igår.
Blodet låg kvar,
Torkat,
I hans kar.
På badrumsgolvet,
Låg splitter kvar.
Hon var van.

Hon hade ju lovat,
Att stanna kvar.




Fri vers (Fri form) av Lolita95
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-25 22:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett råd
lämna innan det
blir ett oåterkalligt
dåd
2019-01-26

    ej medlem längre
Naket
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lolita95