Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton minus

En kall vinternatt,
Vid korsvägen.
Där allt började.
Hon minns doften,
Hon minns tvånget.
När två blev till en,
I det rinnande blodet,
Rinnandes ner
Längs med hennes ben,
I snön.

Femton minus,
Hon minns ingenting,
Minns allting.
Kylan som tusen nålar,
Mot hennes nakna hud.
Smärtan som knivar,
Mot hennes liv.

Slutet av hennes liv,
Början på ett nytt.




Fri vers (Fri form) av Lolita95
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-23 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Första gången är alltid Första gången...fint beskrivet
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lolita95