Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drillas i kontoret


Je suis une artiste

Je suis une artiste
försöker jag hävda

je suis une artiste
när dom vill

je suis une artiste
få mig
att vända papper





Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-06-19 15:21



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Oui mademoiselle....tu es un artist...n'est-ce pas?
2009-09-21

  Brumbjörnen
Charmant formulerat! Brumbjörnen
2009-07-07

  Shininkagemusha
Det är det vi är. *ler*
2006-06-20

    virre
småler åt den här, formen och språken och humorn är uppskattad.
Svårt att säga så mycket mer, även om jag vill.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP