Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktning och mekanik

Diktning är en sorts mekanik

(även om det inte rör sig om ett mekaniskt tänkande)

Det gäller bland annat att kunna skruva samman orden relevant;

med de sinnesyttringar och andra fenomen,

som man vill ge sin belysning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 11:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske med tryckknapp on/off eller med sans och balans finner man sig uppfylld i trans...
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP