Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISamspelMedTiden

Kommer du alltid
hålla i handen,
vara till hands sen,
finnas brevid en.
(Skriv under med mig,
vi i evigt samspel med tiden)

Ett avtal,
i tidens sal,
pappret är av siden.
Våra hjärtan som vittnen,
på att ingen kommer bli sviken.

Skriv under med mig,
det går bara med en.
(Kan inte ändra oss sen)
I evigt samspel med tiden,
sen är det du och jag resten av livet.

Ps. Med tiden kunde vi nu varit ett,
om avtalet hade blivit påskrivet.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-19 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi