Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I såren gror de bästa fröna

Tiden läker alla sår
Men mitt huvud emellan dina lår, och dina fingrar i mitt hår
Består
Och jag förstår, att tiden läker öppna sår, men den gör inget ogjort
Jag sår nya frön i mina sår, vattnar dom med en kärleks tår
Tiden läker gamla sår, så att framtida år kan gro
Sår som tiden läkt på rätt sätt, bär dom bästa fröna
Så tiden läker alla sår, bara du inte begår
det största brottet
Att vanvårda ett läkande hjärta, ställer inget till rätta
Tiden läker alla sår, så ta den tid det tar




Fri vers av Sjoholm
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm