Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försöker att fördunkla mitt sinne

med hårda ord
Men det biter inte på mig
För jag har redan sagt till djävulen att jag inte
bryr mig längre
För det var längesen nu som jag gjorde upp med
hatet på mitt bord
Så nu finns det bara kärlek kvar här
Titta på mig
Kan du inte se att det bara lyser om mina ögon
För i de så står det ju kär vart jag än är
Kär i dig och dig
Så kommer ni och bråkar med mig, får ni bara
pussar tillbaka helt vant
För jag hoppas att ni då ska vakna upp ifrån våldet
och bli som mig
Börja tänka likadant...

Du försöker att fördunkla mitt sinne!

Ken Cassel
20/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-20 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel