Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖdetsSpel

Fanns en tid innan detta,
innan jag mitt öde i diket hade kört.
Då jag kunde känna allt,
utan att jag något hade vidrört.
Livet var lätt likt ett fjäder,
när jag inte stretade emot,
nu tycks det fan tungt som ett klot.

Går så fort,
för något litet, att eskalera och bli stort.
När man i extas med ödets spel,
blandar om sina kort.

Hade alltid någon brevid,
kunde nudda allt,
som egentligen inte gick att röra vid.

Ps. Är nu istället fast med ödet i en vardaglig strid.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-20 22:28



Bookmark and Share


  Stay Golden
Vi kan bara ta lärdom och växa genom våra dumma dumma misstag, en dag i taget, ett tag i taget ^^ <3 Stay Golden, go dream.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi