Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av alla någon

Vad är det som sker
när en människa du går förbi
blir en person som består
av alla människor som passerar
dröjer sig endast några kvar
En blick
Ett leende
En förolämning
som berör

Och plötsligt är det någon
av alla dem du ser
som når djupare in
som väcker längtan
efter mer




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-29 19:24



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Bra iakttagelse
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Leonina