Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens viskning

I nattens viskning
punkterat med andetag
Med pulsens flygning
skälver dina hjärtslag




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-23 01:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad