Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pokerfejs

Alla kort på bordet
ta vara på din giv
din insats är ordet
och korten mitt liv

Jag synar din bluff
och satsar på potten
din spelstil är tuff
du ska mot botten

Du gör djärvt spel
din luriga hand
en påhittad del
en ram utan rand

Kan nog aldrig vinna
det blir bara fel
vill bara försvinna
ta med mig min del

Vill inte förlora
det är mitt liv
satsa och förstora
en satsande giv

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-08 20:13



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Det gäller att spela sina kort rätt
2023-11-09

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärket sitter som självklart!
2023-11-09

  Blomma-Stjärna VIP
bra rim o flyt - ger mig en känsla av att det är beroendeframkallande med spel och att det är som att slösa bort sitt liv
2023-11-09

  Kungskobran VIP
Fyndigt med flyt
2023-11-08

  Eva Langrath VIP
Fin rytm i orden som manar till eftertanke.
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO