Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Nu släpper jag dig. Åh, påminn mig inte, jag vet att du behövde komma.
Du har gjort mig nog & lite till.
Jag ser ljusare på oss nu, nu finns det frid.
Var inte rädd, jag ska inte skada dig.
Var inte blyg, du är hemma nu.
Du har varit saknad, något så otroligt saknad.
Din röst är vackrare än någonsin.
Du lyser så starkt.
Leendet kommer inte direkt, ha tålamod.
Jag behövde bara dit medtycke till att få vakna.
Välkommen hem.




Fri vers (Fri form) av ung.skribent
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ung.skribent