Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Jag är inte gjord för denna typen av liv.
Det känns som att jag vet vad som är rätt & fel, men gång på gång faller jag tillbaka. Om jag nu är så brutalt jävla klok, varför dödar jag mig själv då?
Om jag nu är så jävla stark, varför håller jag inte fast vid magkänslan?
Varför skadar jag mig själv trots att jag har exakt alla förutsättningar för att bli den jag vill?
Jag vill lära mig sluta förstöra för mig själv, innan jag råkar riktigt illa ut.
Det är dags nu...




Fri vers (Fri form) av ung.skribent
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ung.skribent